Uslovi korišćenja i prodaje

Pre korišćenja naših usluga pažljivo pročitajte sledeće uslove.

Svaka poseta našoj stranici www.ard-salon.rs, znači da ste ove uslove pročitali, razumeli i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da ne koristite našu internet stranicu.

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. Glasnik RS 62/2014) ARD Salon d.o.o (PIB: 109715150), obaveštavamo svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.ard-salon.rs,

OBAVEŠTAVA

 • Da se prodaja putem internet stranice www.ard-salon.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti ARD Salon d.o.o. Adresa za prijavu reklamacije je: [email protected],
 • Da se osnovna obeležja robe mogu naći na internet stranici www.ard-salon.rs ,
 • Da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br 62/2014) kupovina preko naše prodaje internet stranice i www.ard-salon.rs smatra prodajom na daljinu,
 • Da roba, koja se prodaje putem internet stranice www.ard-salon.rs poseduje svojstva za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji,
 • Da je prodajna cena naznačena uz svaki artikal,
 • Da su sve cene izražene sa uračunatim PDV-om
 • Da kupljenu robu isporučujemo u što kraćem roku, odnosno najduže od 30 dana putem kurirske službe DExpress, na način kako je to definisano na strani dostava,
 • Da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodaje podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skaldu sa uslovima koji su objavljeni na internet stranici www.ard-salon.rs,
 • Da se saobraznost robe po ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je definisano pripadajućom deklaracijom,
 • Da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od prethodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano na stranici zamena artikla.
 • Da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano na strani reklamacije,
 • Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem internet prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći na strani reklamacije.

USLOVI ISPORUKE

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu iste putem email-a. Više o roku isporuke možete pročitati na strani dostava.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri DExpress-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za ARD Salon), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 064 500 100 9 ili putem e-mail adrese [email protected]. Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajna praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada na pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručivanja i dogovoriti se o eventualnom novom slanju.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

U kompaniji ARD Salon Doo cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima brinemo sa izuzetnom pažnjom.

Sve posredovanje informacije su sigurne, i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati u trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom ARD Salon Doo.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, email, telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučujemo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Kompanija ARD Salon Doo , će vaše lične podatke koristi isključivo u svrhe tehničke administracije internet stranice, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa Vama. ARD Salon neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji ARD Salon su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše private informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, osim ako se to od nas zahteva zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Kolačići – Cookies

Internet stranica www.ard-salon.rs koristi kolačiće tzv. “cookies” da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.

Kolačići su tekstualne datoteke koje su smeštene u Vašem uređaju od strane internet servera. Ove datoteke ne mogu biti korišćene da pokrenu bilo kakav program ili da isporuče virus vašem uređaju.

Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino ih može pročitati internet server u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha ovih datoteka je da obezbedi pogodnosti koji će Vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. ARD Salon se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Načini plaćanja

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara i uživajte u neometanoj kupovini!
Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem

Platite gotovinom prilikom preuzimanja i uživajte u našim popustima i ponudama!
Plaćanje uplatnicom

Plaćanje uplatnicom

Bez obzira da li ste pravno ili fizičko lice, iskoristite naše snižene i akcijske cene plaćanjem direktno na naš račun
Plaćanje karticom

Plaćanje karticom

Olakšajte svoju kupovinu uz mogućnost plaćanja na rate putem vaše platne kartice!
Plaćanje čekovima

Plaćanje čekovima

Dođite u našu prodavnicu i iskoristite prednosti plaćanja čekovima na rate bez kamata!